EA Play Remote Play var mı?

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Ben EA Play satın aldım. Arkadaşım ile it takes two oynayacağız fakat arkadaşımda EA Play yok. Onun da alması gerekiyor mu? Sadece benim almam yetiyor mu?

Ben EA Play satın aldım. Arkadaşım ile It Takes Two oynayacağız fakat arkadaşımda EA Play yok. Onun da alması gerekiyor mu? Sadece benim almam yetiyor mu?

Şöyle işliyor olay. Arkadaşınızın da EA hesabı açması lazım. Daha sonra EA uygulamasından "It Takes Two trial" adlı oyunu indirecek. Ücretsiz olması lazım. Bunu indirerek bilgisayarında oyunun dosyalarına sahip olacak ama tek başına oynayamaz çünkü oyunu satın almamış. Daha sonra siz onu EA uygulaması üzerinden oyun içine davet edeceksiniz ve o kabul edecek. Daveti kabul ettiği zaman bilgisayarında It Takes Two dosyaları olduğundan mütevellit oyun açılacak ve beraber oynayabileceksiniz. A Way Out aynı şekilde çalışıyor onu da öneririm.

Teşekkür ederim. Deneyip tekrar yazacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı