HeorTax Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Hesabı yeni açtım ve kartımı daha önce kaydetmedim ama bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım?
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 490 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #2 HeorTax dedi: Hesabı yeni açtım ve kartımı daha önce kaydetmedim ama bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2003945 Genişletmek için tıkla... Nasıl olur bilimiyorum ama stemdan alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL Ramazan Eymen dedi: Nasıl olur bilimiyorum ama Steam'den alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL Genişletmek için tıkla...
HeorTax dedi: Hesabı yeni açtım ve kartımı daha önce kaydetmedim ama bu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2003945 Genişletmek için tıkla... Nasıl olur bilimiyorum ama stemdan alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL Ramazan Eymen dedi: Nasıl olur bilimiyorum ama Steam'den alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL Genişletmek için tıkla...
HeorTax Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Ramazan Eymen dedi: Nasıl olur bilimiyorum ama stemdan alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, öyle yaptım daha iyi oldu.
Ramazan Eymen dedi: Nasıl olur bilimiyorum ama stemdan alabilirsin hem indirimli fiyatı 8TL. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, öyle yaptım daha iyi oldu.