sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Yönetici olarak çalıştırdığım halde hala bu hatayı veriyor. Origin yüklü. FIFA 21 oynamak istiyordum Game Pass'ten almıştım.
Yönetici olarak çalıştırdığım halde hala bu hatayı veriyor. Origin yüklü. FIFA 21 oynamak istiyordum Game Pass'ten almıştım.
E EgeAslnn Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 Çözümünü buldunuz mu acaba? Artı 0 Eksi
KS KS sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 EgeAslnn dedi: Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef. EA'in yeni platformu çok sorunlu. Artı 0 Eksi
EgeAslnn dedi: Çözümünü buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef. EA'in yeni platformu çok sorunlu.
RedComandante Megapat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 EA Play'i silip sistemi yeniden başlat ve tekrar yükleyip dene. EA sunucularında herhangi bir sıkıntı yok. Artı -1 Eksi
EA Play'i silip sistemi yeniden başlat ve tekrar yükleyip dene. EA sunucularında herhangi bir sıkıntı yok.
E EgeAslnn Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #5 RedComandante dedi: EA Play'i silip sistemi yeniden başlat ve tekrar yükleyip dene. EA sunucularında herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Aynı şeyi defalarca denedim sorun EA sunucularında her yeni hesap oluşturduğunuzda böyle oluyor. sagobch dedi: Maalesef. EA'in yeni platformu çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... Artık bu sorun yüzünden FIFA'yı satın almak zorunda kalacağım. Artı 0 Eksi
RedComandante dedi: EA Play'i silip sistemi yeniden başlat ve tekrar yükleyip dene. EA sunucularında herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Aynı şeyi defalarca denedim sorun EA sunucularında her yeni hesap oluşturduğunuzda böyle oluyor. sagobch dedi: Maalesef. EA'in yeni platformu çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... Artık bu sorun yüzünden FIFA'yı satın almak zorunda kalacağım.