Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Ben EA Play üyeliği aldım bugün fakat sonradan aklıma prosunu almak geldi. FIFA 24 10 saat sınırı var. Sınırsız oynamak için o yüzden Pro yapmak istiyorum. Yapabilir miyim?
Ben EA Play üyeliği aldım bugün fakat sonradan aklıma prosunu almak geldi. FIFA 24 10 saat sınırı var. Sınırsız oynamak için o yüzden Pro yapmak istiyorum. Yapabilir miyim?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Kalan günlerin iadesini veriyor diye biliyorum. Satın alırken bilgisini verirler zaten.
Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 bloodiron9 dedi: Kalan günlerin iadesini veriyor diye biliyorum. Satın alırken bilgisini verirler zaten. Genişletmek için tıkla... Anlamadım iptal etmeden geçemiyor muyum?
bloodiron9 dedi: Kalan günlerin iadesini veriyor diye biliyorum. Satın alırken bilgisini verirler zaten. Genişletmek için tıkla... Anlamadım iptal etmeden geçemiyor muyum?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Tobey dedi: Anlamadım iptal etmeden geçemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun. Pro'yu alırken şu kadar gün üyeliğin var şu kadar iade olacak diyorlar.
Tobey dedi: Anlamadım iptal etmeden geçemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun. Pro'yu alırken şu kadar gün üyeliğin var şu kadar iade olacak diyorlar.
Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 bloodiron9 dedi: Geçiyorsun. Pro'yu alırken şu kadar gün üyeliğin var şu kadar iade olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
bloodiron9 dedi: Geçiyorsun. Pro'yu alırken şu kadar gün üyeliğin var şu kadar iade olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 Tobey dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şimdi kendim denedim. Her hangi bir iadeden bahsetmedi. Game Pass'den gelen üyelik olduğu için olabilir belki tam bilmiyorum.
Tobey dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şimdi kendim denedim. Her hangi bir iadeden bahsetmedi. Game Pass'den gelen üyelik olduğu için olabilir belki tam bilmiyorum.
Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #7 bloodiron9 dedi: Şimdi kendim denedim. Herhangi bir iadeden bahsetmedi. Game Pass'den gelen üyelik olduğu için olabilir belki tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Nereden yaptınız bende deneyeyim benim normal üyelik.
bloodiron9 dedi: Şimdi kendim denedim. Herhangi bir iadeden bahsetmedi. Game Pass'den gelen üyelik olduğu için olabilir belki tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Nereden yaptınız bende deneyeyim benim normal üyelik.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #8 Tobey dedi: Anladım. Nereden yaptınız bende deneyeyim benim normal üyelik. Genişletmek için tıkla... Uygulamasından yaptım. EA Play sekmesinden.
Tobey dedi: Anladım. Nereden yaptınız bende deneyeyim benim normal üyelik. Genişletmek için tıkla... Uygulamasından yaptım. EA Play sekmesinden.
Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 T bloodiron9 dedi: Uygulamasından yaptım. EA Play sekmesinden. Eki Görüntüle 2000643 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Hesabımı giriyorum hatta girdim birkaç kere denedim Steam ile de giriş yaptım EA üyelik yok gözüküyor? Dosya Ekleri resim_2023-11-02_220331287.png 301,9 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 2 Kasım 2023
T bloodiron9 dedi: Uygulamasından yaptım. EA Play sekmesinden. Eki Görüntüle 2000643 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Hesabımı giriyorum hatta girdim birkaç kere denedim Steam ile de giriş yaptım EA üyelik yok gözüküyor?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #10 Tobey dedi: Hesabımı giriyorum hatta girdim birkaç kere denedim Steam ile de giriş yaptım EA üyelik yok gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldıysan üyeliği o yüzden gözükmüyor olabilir belki. Steam'den iade edip buradan Pro alabilirsin.
Tobey dedi: Hesabımı giriyorum hatta girdim birkaç kere denedim Steam ile de giriş yaptım EA üyelik yok gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldıysan üyeliği o yüzden gözükmüyor olabilir belki. Steam'den iade edip buradan Pro alabilirsin.