cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar delireceğim, Game Pass Premium aldım, EA hesabıma bağlayamıyorum, EA Play almam lazım. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar delireceğim, Game Pass Premium aldım, EA hesabıma bağlayamıyorum, EA Play almam lazım. Yardım eder misiniz?
Çözüm Yener K. 16 Aralık 2022 EA App uygulamasını indirin ve üstteki Xbox ikonuna tıklayıp Microsoft hesabını girin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #2 EA App uygulamasını indirin ve üstteki Xbox ikonuna tıklayıp Microsoft hesabını girin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 Yener K. dedi: EA App uygulamasını indirin ve üstteki Xbox ikonuna tıklayıp Microsoft hesabını girin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam delirmek üzereyim. cekicek dedi: Olmuyor hocam delirmek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Şu an bağladım sağda Xbox belirgin oldu ama EA Play yok. cekicek dedi: Olmuyor hocam delirmek üzereyim. Şu an bağladım sağda Xbox belirgin oldu ama EA Play yok. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: EA App uygulamasını indirin ve üstteki Xbox ikonuna tıklayıp Microsoft hesabını girin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam delirmek üzereyim. cekicek dedi: Olmuyor hocam delirmek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Şu an bağladım sağda Xbox belirgin oldu ama EA Play yok. cekicek dedi: Olmuyor hocam delirmek üzereyim. Şu an bağladım sağda Xbox belirgin oldu ama EA Play yok. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkür ederim.