ber4t.dev Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 EA Play üyeleğimi yenilemek istiyorum. EA Play: "We're sorry, prepaid cards aren't eligible for use with an EA Play membership. Please enter a valid credit Card number to continue." diyor. (EA Play — EA Play 1 Ay ürününü satın al | Xbox) Burada da "hata oluştu" diyor. Ne yapmam lazım? Kartta para var onun dışında her yerde sıkıntısız geçiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
EA Play üyeleğimi yenilemek istiyorum. EA Play: "We're sorry, prepaid cards aren't eligible for use with an EA Play membership. Please enter a valid credit Card number to continue." diyor. (EA Play — EA Play 1 Ay ürününü satın al | Xbox) Burada da "hata oluştu" diyor. Ne yapmam lazım? Kartta para var onun dışında her yerde sıkıntısız geçiyor.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 5 Aralık 2023 #2 Ön ödemeli kart kabul edilmiyor diyor. Banka/kredi kartıyla alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS ber4t.dev Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 505552 dedi: Ön ödemeli kart kabul edilmiyor diyor. Banka/kredi kartıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmadığı için yazmıştım hocam papara ile deniyorum olmuyor başka yöntemi yokmu Artı 0 Eksi
505552 dedi: Ön ödemeli kart kabul edilmiyor diyor. Banka/kredi kartıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmadığı için yazmıştım hocam papara ile deniyorum olmuyor başka yöntemi yokmu
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 7 Aralık 2023 #4 ber4t.dev dedi: Olmadığı için yazmıştım hocam Papara ile deniyorum olmuyor başka yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Papara ön ödemeli kart. Banka veya kredi kartıyla denedin mi? Artı 0 Eksi
ber4t.dev dedi: Olmadığı için yazmıştım hocam Papara ile deniyorum olmuyor başka yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Papara ön ödemeli kart. Banka veya kredi kartıyla denedin mi?
KS KS ber4t.dev Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 505552 dedi: Papara ön ödemeli kart. Banka veya kredi kartıyla denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bı site buldum ismini vermiyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an Artı 0 Eksi
505552 dedi: Papara ön ödemeli kart. Banka veya kredi kartıyla denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bı site buldum ismini vermiyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an
hidoqiste Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Makaleler 1 30 Mart 2024 #6 ber4t.dev dedi: Hayır hocam bı site buldum ismini vermiyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an Genişletmek için tıkla... hangi site acaba Artı 0 Eksi
ber4t.dev dedi: Hayır hocam bı site buldum ismini vermiyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an Genişletmek için tıkla... hangi site acaba
Wonz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 80 28 Eylül 2024 #7 ber4t.dev dedi: Hayır hocam bir site buldum ismini vermeyeyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hangi site söyler misiniz? Artı 0 Eksi
ber4t.dev dedi: Hayır hocam bir site buldum ismini vermeyeyim hesabimi verdim 5-6 lire ekstra verdim benim yerime aldılar öyle kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hangi site söyler misiniz?