Emirhd9 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar ben normal EA Play üyeliği aldım FC26 10 saatlik denemeyi oynadım bitti. 26 Eylül oyun tam çıkınca EA Play ile oynayabilecek miyim? Yoksa Pro üyelik mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2025
Arkadaşlar ben normal EA Play üyeliği aldım FC26 10 saatlik denemeyi oynadım bitti. 26 Eylül oyun tam çıkınca EA Play ile oynayabilecek miyim? Yoksa Pro üyelik mi lazım?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.578 Makaleler 2 Çözümler 1.624 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #2 10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9 Son düzenleme: 23 Eylül 2025
10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9
subzero888 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: 10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9 Genişletmek için tıkla... Kanka şunu anlamadım şu an FC 26 EA Play Pro da varmı mu ona göre alacağım da.
Mustafa.Kaan dedi: 10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9 Genişletmek için tıkla... Kanka şunu anlamadım şu an FC 26 EA Play Pro da varmı mu ona göre alacağım da.