Emirhd9 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 14:57 #1 Arkadaşlar ben normal EA Play üyeliği aldım FC26 10 saatlik denemeyi oynadım bitti. 26 Eylül oyun tam çıkınca EA Play ile oynayabilecek miyim? Yoksa Pro üyelik mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 15:02
Arkadaşlar ben normal EA Play üyeliği aldım FC26 10 saatlik denemeyi oynadım bitti. 26 Eylül oyun tam çıkınca EA Play ile oynayabilecek miyim? Yoksa Pro üyelik mi lazım?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.102 Makaleler 2 Çözümler 1.444 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:19 #2 10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9 Son düzenleme: Salı 22:34
10 saatlik deneme sürümü bittiyse bundan sonrası için EA Play Pro üyelik şart oyun aylar sonra düz EA Play sürüme çıkana kadar. Soru işaretleriniz giderildi mi, başka sorunuz var mı? @Emirhd9