M Mguresci Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden?
Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden?
Çözüm RitmicOfficial 16 Mart 2025 Yeni bilgisayarınıza EA Play'i indirip, hesabınıza giriş yaptıktan sonra oynamaya devam edebilirsiniz. Mguresci dedi: Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?
Yeni bilgisayarınıza EA Play'i indirip, hesabınıza giriş yaptıktan sonra oynamaya devam edebilirsiniz. Mguresci dedi: Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.309 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Mart 2025 #2 Yeni bilgisayarınıza EA Play'i indirip, hesabınıza giriş yaptıktan sonra oynamaya devam edebilirsiniz. Mguresci dedi: Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu? Artı 0 Eksi Çözüm
Yeni bilgisayarınıza EA Play'i indirip, hesabınıza giriş yaptıktan sonra oynamaya devam edebilirsiniz. Mguresci dedi: Merhaba. EA Play'den F1 24 almıştım. PC değiştireceğim. Yeni PC de tekrar oyunu oynayabilir miyim? Aynı EA hesabı üzerinden? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?