emiinyldz7 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 EA Play'den BF1 aldım fakat Steam kütüphaneme ekleyemedim, nasıl ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.604 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Kasım 2023 #2 İkisi ayrı platformlar, Steam'e ekleyemezsin. Artı 0 Eksi Çözüm
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 24 Kasım 2023 #3 emiinyldz7 dedi: EA Play'den BF1 aldım fakat Steam kütüphaneme ekleyemedim, nasıl ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir. Artı 0 Eksi
emiinyldz7 dedi: EA Play'den BF1 aldım fakat Steam kütüphaneme ekleyemedim, nasıl ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 24 Kasım 2023 #4 utku_1311 dedi: Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir. Genişletmek için tıkla... Kısayol ekliyor o. Ve sadece indirdiği uygulamaları sanırsam. Google bile ekleyebilirsin o mantıkla. Artı 0 Eksi
utku_1311 dedi: Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir. Genişletmek için tıkla... Kısayol ekliyor o. Ve sadece indirdiği uygulamaları sanırsam. Google bile ekleyebilirsin o mantıkla.
DxDiag TR Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #5 Ekleyemezsin ancak Steam'de oyun ekle diye bir yer var oradan ekleyebilirsiniz ancak işe yaramaz. Artı 0 Eksi
KS KS emiinyldz7 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #6 revivality dedi: İkisi ayrı platformlar, Steam'e ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hocam. utku_1311 dedi: Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat Steam'de gözükür diye almıştım, yine de sağ olasın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
revivality dedi: İkisi ayrı platformlar, Steam'e ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hocam. utku_1311 dedi: Oyun ekle diye bir şey var galiba Steam'de oradan olabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat Steam'de gözükür diye almıştım, yine de sağ olasın.
A Ahmet Yasin kanlı Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 revivality dedi: İkisi ayrı platformlar, Steam'e ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende EA de var oyun ama Steam'den almayi dusunuyorum oyunda daha once actigim basarimlari verir mi yoksa hepsini tekrar mi yapmam gerek. Artı 0 Eksi
revivality dedi: İkisi ayrı platformlar, Steam'e ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende EA de var oyun ama Steam'den almayi dusunuyorum oyunda daha once actigim basarimlari verir mi yoksa hepsini tekrar mi yapmam gerek.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.604 Makaleler 4 Çözümler 57 5 Mart 2025 #8 Ahmet Yasin kanlı dedi: Hocam bende EA de var oyun ama Steam'den almayi dusunuyorum oyunda daha once actigim basarimlari verir mi yoksa hepsini tekrar mi yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Steamdan alsanda sana EA hesabını da bağla diyor. Yani kalır başarımların. Artı 0 Eksi
Ahmet Yasin kanlı dedi: Hocam bende EA de var oyun ama Steam'den almayi dusunuyorum oyunda daha once actigim basarimlari verir mi yoksa hepsini tekrar mi yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Steamdan alsanda sana EA hesabını da bağla diyor. Yani kalır başarımların.