EA Play'den It Takes Two ve A Way Out alınırsa başka kişiler de oynayabilir mi?

DorukPalaz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den aylık 29 TL'ye EA Play almayı düşünüyorum ve içinden It Takes Two ve A Way Out oynayacağım. Arkadaşımın satın almasına gerek var mı? Normalde ıt takes to ve A Way Out satın alsam arkadaşımın almasına gerek yok diye biliyorum fakat EA Play'de öyle mi? Sadece ben EA Play'den alsam yeterli mi? Ve 1 aydan sonra EA Play'i tekrardan ödemek zorunda mıyım? Kısacası ben EA Play alıp It Takes Two ve A Way Out oynayacağım. Arkadaşımın herhangi bir şey almasına gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam'den aylık 29 TL'ye EA Play almayı düşünüyorum ve içinden It Takes Two ve A Way Out oynayacağım. Arkadaşımın satın almasına gerek var mı? Normalde ıt takes to ve A Way Out satın alsam arkadaşımın almasına gerek yok diye biliyorum fakat EA Play'de öyle mi? Sadece ben EA Play'den alsam yeterli mi? Ve 1 aydan sonra EA Play'i tekrardan ödemek zorunda mıyım? Kısacası ben EA Play alıp It Takes Two ve A Way Out oynayacağım. Arkadaşımın herhangi bir şey almasına gerek var mı?
Hayır Gamepass al kesinlikle EA Play alma. Gamepass 30 TL içinde EA Play bide artıdan oyunlar var.

1 ay sonra istediğin gibi iptal edebilirsin.

Arkadaşında bu oyunlar mevcut mu yani?

Hayır Gamepass al kesinlikle EA Play alma. Gamepass 30 TL içinde EA Play bide artıdan oyunlar var.

1 ay sonra istediğin gibi iptal edebilirsin.

Arkadaşında bu oyunlar mevcut mu yani?
parası önemli değil benim merak ettiğim ben steamden ea play aldığımda ve ea play in içinden it takes two ve a way out indirirsem arkadaşım satın almadan oynayabilirmiyim? Bu iki oyunu ayrı ayrı satın almak pahalı olduğu için ea playden almak istiyorum. Bu iki oyun arkadaşımda yok.

Parası önemli değil benim merak ettiğim ben Steam'den EA Play aldığımda ve EA Play'in içinden It Takes Two ve A Way Out indirirsem arkadaşım satın almadan oynayabilir miyim? Bu iki oyunu ayrı ayrı satın almak pahalı olduğu için EA Play'den almak istiyorum. Bu iki oyun arkadaşımda yok.

Cevabı öğrenebildiniz mi hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı