Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Ocak 2021 #1 EA Play satın aldım, Idle Daddy ile EA Play'de yer alan oyunların kartını düşürüp satabiliyor muyum? Bir de hesabım kısıtlı olduğundan dolayı kart düşer mi? Satmak için daha sonra para yaptıracağım.
EA Play satın aldım, Idle Daddy ile EA Play'de yer alan oyunların kartını düşürüp satabiliyor muyum? Bir de hesabım kısıtlı olduğundan dolayı kart düşer mi? Satmak için daha sonra para yaptıracağım.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 25 Ocak 2021 #2 Cont_re dedi: EA Play satın aldım, Idle Daddy ile EA Play'de yer alan oyunların kartını düşürüp satabiliyor muyum? Bir de hesabım kısıtlı olduğundan dolayı kart düşer mi? Satmak için daha sonra para yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Kimi "düşüyor" diyor, kimi "düşmüyor" diyor. Takipteyim.
Cont_re dedi: EA Play satın aldım, Idle Daddy ile EA Play'de yer alan oyunların kartını düşürüp satabiliyor muyum? Bir de hesabım kısıtlı olduğundan dolayı kart düşer mi? Satmak için daha sonra para yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Kimi "düşüyor" diyor, kimi "düşmüyor" diyor. Takipteyim.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Ocak 2021 #4 Düşmüyor.