bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.893 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Mart 2022 #1 Selam arkadaşlar, Xbox Game Pass aldım, EA bağladım ama şöyle bir hata alıyorum.
Çözüm Estetikci 16 Mart 2022 bonz dedi: Selam arkadaşlar, Xbox Game Pass aldım, EA bağladım ama şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1334086 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat.
bonz dedi: Selam arkadaşlar, Xbox Game Pass aldım, EA bağladım ama şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1334086 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 16 Mart 2022 #2 bonz dedi: Selam arkadaşlar, Xbox Game Pass aldım, EA bağladım ama şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1334086 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat. Artı 1 Eksi Çözüm
bonz dedi: Selam arkadaşlar, Xbox Game Pass aldım, EA bağladım ama şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 1334086 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat.
KS KS bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.893 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Mart 2022 #3 Estetikci dedi: Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: Bilgisayarı kapa aç düzelmez ise Apex Legends yüklemesi başlat sonra istediğin oyunun yüklemesini başlat. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkür ederim.
T Teknboy Zeptopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #4 Ben de oyun indiremiyorum evet aynı durum ama Apex legends indirmeye tıkladığımda aynı sorunu onda da alıyorum, o da inmiyor ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Ben de oyun indiremiyorum evet aynı durum ama Apex legends indirmeye tıkladığımda aynı sorunu onda da alıyorum, o da inmiyor ne yapabilirim?