EA Play'den para iadesi nasıl alınır?

7-8 ay önce kullandığım EA Play 3 aydır 219TL çekiyormuş, şimdi fark ettim. 3. ayı da az önce çekti. Üyeliği iptal ettim. Kartı da sildim. Bu son ayın iadesini alabilir miyim? Birkaç saat oldu daha.

Bu arada birdenbire çekmeye başlamış. Diğer aylar boş ama son 3 ay çekmeye başlamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
7-8 ay önce kullandığım EA Play 3 aydır 219TL çekiyormuş, şimdi fark ettim. 3. ayı da az önce çekti. Üyeliği iptal ettim. Kartı da sildim. Bu son ayın iadesini alabilir miyim? Birkaç saat oldu daha.

Bu arada birdenbire çekmeye başlamış. Diğer aylar boş ama son 3 ay çekmeye başlamış.

Son ayın alabilirsiniz de öncekiler zor ha tabii EA'den söz ediyoruz biraz keyiflerine bağlı.

Aylık abonelik sistemlerinde genelde para iadesi yapılmıyor. Önceki ayları alamazsınız zaten ama son ayı müşteri hizmetlerine sormayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı