I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim?
EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim?
Çözüm bgexd 10 Ağustos 2024 Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2280632 EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin.
Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2280632 EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin.
bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2280632 EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2280632 EA Play'de böyle bir teklif var almak istiyorum fakat EA Play dolar ve benim banka hesabım Türk lirası, EA Play'i TL hesabım ile alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 TL karşılığı çekilir banka hesabından. Ama saat 16.00’dan sonra dolar kurunu daha yüksek alır bankalar haberin olsun. Edit: 1 dolarlık alışverişmiş zaten ss’e bakmadan yazmıştım dolar kuru olayını. Artı 0 Eksi
TL karşılığı çekilir banka hesabından. Ama saat 16.00’dan sonra dolar kurunu daha yüksek alır bankalar haberin olsun. Edit: 1 dolarlık alışverişmiş zaten ss’e bakmadan yazmıştım dolar kuru olayını.
bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 deniz.10 dedi: TL karşılığı çekilir banka hesabından. Ama saat 16.00’dan sonra dolar kurunu daha yüksek alır bankalar haberin olsun. Genişletmek için tıkla... 30 liram boşuna gitmişti öyle Artı 0 Eksi
deniz.10 dedi: TL karşılığı çekilir banka hesabından. Ama saat 16.00’dan sonra dolar kurunu daha yüksek alır bankalar haberin olsun. Genişletmek için tıkla... 30 liram boşuna gitmişti öyle
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #5 bgexd dedi: Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
bgexd dedi: Döviz kuruna göre hesaplanıyor, dolar olması gerekmiyor. Alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler