FC 24,15 haziran 2024’te FİFA 23,16 mayıs 2023’te FİFA 22, 23 haziran 2023 te EA PLAY’e eklenmiş. Yani bu ay bitmeden eklenir çok yüksek ihtimalle.10 saatlik hakkım bitti. Ne zaman eklenir EA Play'e?
Arada 1 ay var yoksa 14 temmuz 2025'temi eklenecek?FC 24,15 haziran 2024’te FİFA 23,16 mayıs 2023’te FİFA 22, 23 haziran 2023 te EA PLAY’e eklenmiş. Yani bu ay bitmeden eklenir çok yüksek ihtimalle.
Biraz daha baktım FİFA 21, 6 Mayıs’ta eklenmiş. Yani EA PLAY kütüphanesine eklenen 4 FİFA oyununun 2 tanesi Mayıs’ta 2 tanesi Haziran’da eklenmiş hiç bir zaman Temmuz’a bırakılmamış. Yine söylüyorum kesin olmamakla birlikte şuan bulunduğumuz haziran ayı içersinde eklenecektir. Temmuz’a bırakmazlar. İnstagram sayfalarında ortalama 1 hafta önceden bildiriyorlar zaten orayı takip edebilirsiniz.Arada 1 ay var yoksa 14 temmuz 2025'temi eklenecek?
Şuan EA PLAY’de alıp oynayabilirisin.Arada 1 ay var yoksa 14 temmuz 2025'temi eklenecek?
Eklendimi sınırsız?Biraz daha baktım FİFA 21, 6 Mayıs’ta eklenmiş. Yani EA PLAY kütüphanesine eklenen 4 FİFA oyununun 2 tanesi Mayıs’ta 2 tanesi Haziran’da eklenmiş hiç bir zaman Temmuz’a bırakılmamış. Yine söylüyorum kesin olmamakla birlikte şuan bulunduğumuz haziran ayı içersinde eklenecektir. Temmuz’a bırakmazlar. İnstagram sayfalarında ortalama 1 hafta önceden bildiriyorlar zaten orayı takip edebilirsiniz.
Şuan EA PLAY’de alıp oynayabilirisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.