Umutsx Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2023 #1 Yaz indirimi geldi, EA Play'e indirim gelmedi. Daha sonra EA Play'e indirim gelir mi?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.848 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Belki Temmuz sonu - Ağustos başı gibi gelebilir
E EgeBRTz Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 153 9 Temmuz 2023 #3 Umutsx dedi: Yaz indirimi geldi, EA Play'e indirim gelmedi. Daha sonra EA Play'e indirim gelir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir Steam kullanıyorum ancak EA Play'in indirime girdiğini görmedim ya indirime girmiyor ya da ben gözden kaçırdım. Bana kalırsa indirime gireceğini düşünmüyorum.
Umutsx dedi: Yaz indirimi geldi, EA Play'e indirim gelmedi. Daha sonra EA Play'e indirim gelir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süredir Steam kullanıyorum ancak EA Play'in indirime girdiğini görmedim ya indirime girmiyor ya da ben gözden kaçırdım. Bana kalırsa indirime gireceğini düşünmüyorum.