qlayn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Papara ile alamıyorum bunu. Nasıl alacağım? 17 yaşındayım 18 de değilim. Nasıl yapacağım bunun bir yöntemi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
Papara ile alamıyorum bunu. Nasıl alacağım? 17 yaşındayım 18 de değilim. Nasıl yapacağım bunun bir yöntemi var mıdır?
Ozanbaris75 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Hocam EA Pro ne kadar ise Steam bakiye yükleyin olmadı bir bunu deneyin, normalde alınması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS qlayn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 Ozanbaris75 dedi: Hocam EA Pro ne kadar ise Steam bakiye yükleyin olmadı bir bunu deneyin, normalde alınması lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Steam'den EA Pro alınmıyoki düz EA Play alınıyor Artı 0 Eksi
Ozanbaris75 dedi: Hocam EA Pro ne kadar ise Steam bakiye yükleyin olmadı bir bunu deneyin, normalde alınması lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Steam'den EA Pro alınmıyoki düz EA Play alınıyor
Ozanbaris75 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 qlayn dedi: Nasıl yani hocam Steam'den EA Pro alınmıyoki düz EA Play alınıyor. Genişletmek için tıkla... EA uygulamasından alın. Artı 0 Eksi
qlayn dedi: Nasıl yani hocam Steam'den EA Pro alınmıyoki düz EA Play alınıyor. Genişletmek için tıkla... EA uygulamasından alın.
KS KS qlayn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Ozanbaris75 dedi: EA uygulamasından alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor deniyorum kabul etmiyor önce ön ödeme hatası veriyordu şimdi de kart zaten hesabında kayıtlı diyor çok saçma hiçbir şey anlamadım Artı 0 Eksi
Ozanbaris75 dedi: EA uygulamasından alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor deniyorum kabul etmiyor önce ön ödeme hatası veriyordu şimdi de kart zaten hesabında kayıtlı diyor çok saçma hiçbir şey anlamadım