Steam EA Racing Mega Collection nasıl alınır?

Dediğin gibi yaptım, hesaptan kaldırıp hediye alıp hesaba geri ekleyip hediye kabul ettim. Ban yersek birbirimizi bulalım burada

Dediğin gibi yaptım, hesaptan kaldırıp hediye alıp hesaba geri ekleyip hediye kabul ettim. Ban yersek birbirimizi bulalım burada
risk sizin dedim 100 kere ama şaka bir yani ban ihtimali yok bence 200 tl bayıldık bedavaya bugla alsak neyse diyecem de 200 tl para verdik yani max olmaz da hadi max para iadesi olur ama ben rahatım sorun olacağını düşünmüyorum

Ben Steam'in bunu fark edebileceğini bile düşünmüyorum, belki on binlerce kişi aynı şekilde yaparsa fark edilir, sorun olmaz bence de. Hesapta 900'e yakın oyun var, böyle bir şeyden ban atacaklarına dediğiniz gibi iade vb. yöntemlerle işi halledebilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşın dediğini yaptım, çalışıyor. Çok teşekkürler.

Arkadaşlar ben de NFS Heat var önce tarayıcıdan mağazaya girip kendim için satın al dedim sonra giriş yapınca böyle bi uyarı verdi. Sanırım gerek yokmuş öyle işlere.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2023-05-16 022004.png
    355,3 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşlar ben de NFS Heat var önce tarayıcıdan mağazaya girip kendim için satın al dedim sonra giriş yapınca böyle bi uyarı verdi. Sanırım gerek yokmuş öyle işlere.

Satın alabildiniz ki hocam

Dediğinizi deneyince böyle hata verdi ve alamıyorum.

Satın almaya çalıştığınız oyunlardan bir tanesine zaten sahip olduğunuz için, siparişiniz tamamlanamadı. Sahip olmadığınız bir ürünü satın aldığınıza emin olmak için, lütfen hesabınızı ve alışveriş sepetinizi kontrol edin.

Son düzenleme:
Hediye olarak alıp kendine hediye etmeyi dene olmazsa aile kütüphanesi mantığıyla oynarsın kaldirdiklarini da geri işte destekten.

Wellplayedtr Discord sunucusunda nasıl alabileceğiniz yazıyor. Oyunlar bende yoktu o yüzden normal aldım. İsterseniz oraya bakabilirsiniz.

Ben yazılanları anlamadım. Ben kendi kendime nasıl hediye alacağım ya da biri bana hediye alsın yollasın parasını yollayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…