answers.ea.com 'dan alıntıdır. EA Racing Mega Collection resmi olarak bir daha satılmayacak. Limitli bir paketmiş. Alanlara hayırlı olsun. Benim gibi alamayanlar için yapacak bir şey yok dostlar. Moralimiz taban yine...
Aynı durum diğer paketler için de olabilir. Özellikle için de Dead Space 1-2-3 ve Mass Effect Legendary Edition paketi de çok iyi ve fiyatı uygun. 162 tlye yine 6 oyun alınabiliyor. Ben aldım tavsiye ederim.
İmkanı olan indirimlerde eksiye girsin alsın. Sonra draması büyük oluyor. Ederinden çok ucuza EA oyunu satıldığını da gördü ya bu gözler daha da gam yemem herhalde.
İmkanı olan indirimlerde eksiye girsin alsın. Sonra draması büyük oluyor. Ederinden çok ucuza EA oyunu satıldığını da gördü ya bu gözler daha da gam yemem herhalde.
Hocam önceden alınıyordu da 1000 liralara falan aklım ermiyor muazzam gereksiz yüksek hala oralara gelemedim. Alma takıntısı olmayana EA Play Pro çıkarmışlar o da efsane bak bir ay istediğini oyna 150 lira son oyunlar da dahil olması bayağı iyi kampanya.