EA Sports FC 24 standart sürüm alınır mı?

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
EA Sports FC 24 standart sürüm alınır mı? Epic Games'de 420 TL'ye düşmüş almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA Sports FC 24 standart sürüm alınır mı? Epic Games'de 420 TL'ye düşmüş almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
Alınmaz 25 çıkıyor beklerim diyorsan onu bekle kariyer modu ve oynanış gelişmiş, çıktıktan 2-3 ay sonra %70-80 indirime giriyor zaten.

Alınmaz 25 çıkıyor beklerim diyorsan onu bekle kariyer modu ve oynanış gelişmiş, çıktıktan 2-3 ay sonra %70-80 indirime giriyor zaten.

Hocam o zaman 25 de almasın 26 alsın o da indirime giriyor hep aynı döngü zaten.

Hocam o zaman 25 de almasın 26 alsın o da indirime giriyor hep aynı döngü zaten.
25 çıktıktan 2 ay sonra 26 hemen mi çıkıyor? Ben ocak gibi 24 aldım 9 aydır kariyer modu oynuyorum 300 saatim var o da öyle yapabilir.

peki ya hocam GTA 5 alınır mı 380 TL ye düşmüş
Steam'den alman daha iyi olur. 14 küsür dolara düşüyor orda da ekstra para veririrsin ama değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…