EA Sports FC 25 internetsiz oynanır mı?

THE WAYNE

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben birkaç gün önce EA Sports FC 25 satın aldım, bu oyunla ilgili sizlere birkaç sorum olacak, ilk sorum ben bu oyunu internetsiz nasıl oynayabilirim? İnternete bağlı olmadan oyuna giremiyorum, oyuna tıklıyorum hem Steam açılıyor hem de EA Play açılıyor 20-30 saniye sonra da oyun açılıyor, gördüğünüz gibi oyun çok ağır açılıyor hatta açılmadan önce bu yukarıda saydığım 2 program çalışmaya başlıyor sonra oyun açılıyor ve kullandığım PC Acer Nitro 5 i7 16 GB RAM RTX 4060 ekran kartı 12700H...ikinci sorum da FC 25 live editör ve FC 25 cheat table indirdim, oyuncu yaşlarında ve pozisyonlarında çok değişiklik yaptım ama bu değişikliklerin hiçbiri kalıcı olmuyor, oyundan çıkıp tekrar giriyorum hiç değişiklik yapılmamış gibi bu soruna da bir çözüm arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileyi bilmiyorum ancak 0 internet bağlantısı ile normal bir şekilde açabiliyor olmanız gerekiyor oyunu. Sadece fut'a vb. erişemezsiniz.

İnternetsiz oynarsan eğer Steam Cloud hiçbir verini kayıt etmez sen PC sıfırladıgın zaman kayıtların gidiyor. O yüzden intenetli oyna

İnternetsiz oynarsan eğer Steam Cloud hiçbir verini kayıt etmez sen PC sıfırladıgın zaman kayıtların gidiyor. O yüzden intenetli oyna
Yerele kaydediyor oyun verilerini. Kayıtsızlık diye bir şey yok internet yokken.

Hileyi bilmiyorum ancak 0 internet bağlantısı ile normal bir şekilde açabiliyor olmanız gerekiyor oyunu. Sadece fut'a vb. erişemezsiniz.
hocam bazen de internet olmadığı zaman oyuna giriyor ea play ve steam yine çalışıyor internet yok ama ve ben oyunu alta alıp sadece steam i kapatınca bile oyun otomatik kapanıyor ama görev yöneticisinde arka plan işlemlerinde 8 tane EA çalışıyor görünüyor bunlardan bitanesi ea backround service hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…