EA temporarily Lost connection hatası

Ya arkadaş sabahtan beri denemediğim yöntem kalmadı problem benden kaynaklanıyor zanettim

Bende de aynı durum, hata veriyor.

Son düzenleme:
Bende bir iki saattir aktif. EA'da indir butonu vardı. Steam'den Oyna diyince doğrudan açıldı.

Beyler bayanlar, hatayı halletim. Sizde denemenizi tavsiye ederim eğer belki olursa işinize yarar. Denemekten zarar gelmez. (Arama çubuğunuza EA yazın, orada EA App Uptader olacak. onu tıklayın güncelleyin ve sonra EA'in uygulamasını açıp girin.)

Beyler bayanlar, Hatayı halletim. Sizde denemenizi tavsiye ederim eğer belki olursa işinize yarar. Denemekten zarar gelmez. (Arama çubuğunuza EA yazın, orada EA App Uptader olacak. onu tıklayın güncelleyin ve sonra EA'in uygulamasını açıp girin.)

@Nexuu

yine çöktü

şimdi denedim işe yaradı sağol

1. Modem resetleyin.
  2. DNS ekleyin yoksa.
Bu ikisi çözecektir.

Hâlâ hata devam ediyor.
Battlefield V'e giriş yok.

Edit: Battlefield V için konuşuyorum. Program ekle kaldır'dan EA'yı komple silin. Sonra Steam'e girip Battlefield V Oyna'ya tıklayın. Steam kendisi EA'yı indirip yüklesin, sonra oyuna giriş yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…