H3leey Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 EA üyeliğimi iptal edersem bugün aldım daha para iadesi gelir mi?
Çözüm 8 8 888498 4 Şubat 2025 H3leey dedi: EA üyeliğimi iptal edersem bugün aldım daha para iadesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir fakat para iadesinin gelmesi uzun sürüyor haberin olsun. Eğer Steam'den ediyorsan 2 saat koşulunu geçmemiş olman lazım. Yoksa iade edemezsin.
H3leey dedi: EA üyeliğimi iptal edersem bugün aldım daha para iadesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir fakat para iadesinin gelmesi uzun sürüyor haberin olsun. Eğer Steam'den ediyorsan 2 saat koşulunu geçmemiş olman lazım. Yoksa iade edemezsin.
8 888498 Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Şubat 2025 #2 H3leey dedi: EA üyeliğimi iptal edersem bugün aldım daha para iadesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir fakat para iadesinin gelmesi uzun sürüyor haberin olsun. Eğer Steam'den ediyorsan 2 saat koşulunu geçmemiş olman lazım. Yoksa iade edemezsin. Artı 0 Eksi Çözüm
H3leey dedi: EA üyeliğimi iptal edersem bugün aldım daha para iadesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir fakat para iadesinin gelmesi uzun sürüyor haberin olsun. Eğer Steam'den ediyorsan 2 saat koşulunu geçmemiş olman lazım. Yoksa iade edemezsin.