ımyeh

Hectopat
Makaleler
2
Dostlar selam, çeşitli sebeplerle erişemediğim EA hesabının bağlantısını dolaylı yoldan kaldırıp yeni EA hesabını Xbox hesabı ile bağlamayı göstereceğim. Elimizde bir adet Xbox, bir adet erişilemeyen EA hesabı ve yeni EA hesabımız var. Xbox hesabı ve erişilemeyen EA hesabı birbirine bağlı. Bunların bağlantısını kaldıramıyorum hiçbir şekilde. Buna çözüm olarak şunu denedim; yeni EA hesabıma EA Desktop uygulamasından giriş yaptım. Sağ alt tarafta bulunan "import friends" butonuna tıkladım, gelen ekrana Microsoft hesap bilgilerimi girdim ve bu şekilde erişilemeyen EA hesabımın bağlantısını Xbox hesabımdan kaldırıp yeni hesabımı bağlamış oldum. Xbox Game Pass'im sayesinde EA Play erişimim de gelmiş oldu.

Dosya Ekleri

• ea.png
    915,1 KB · Görüntüleme: 2.800
EA hesaba erişimim var ama nasıl kaldırcağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ea.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 2.707
Ben pc steam üzerinden fifa 23 oynuyorum. Xbox konsol alsam bu pc üzerindeki ultimate kadromu xbox konsolda kullanabilir miyim peki?

@ımyeh bende bağlantılar kısmı gelmiyor ne yapmalıyım lütfen çözümü varsa yazarmısın

ağam şunu biraz daha detaylı anlatırmısın aynı sorunu bende yaşıyorum biraz daha fotoğraflarla desteklersen güzel olur veya daha detaylı ve açıklayıcı yazarmısın

Peki Xbox Game Pass ve EA hesabımızın arasındaki bağlantıyı nasıl kesiyoruz bir türlü yapmadım detaylı anlatabilirmin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…