EAC Cheat Engine kernel seviyesinde çalıştığı zaman engelliyor

JFK31

Centipat
Cheat Engine ile içinde EAC olan bir oyunun belleğini taramak istiyorum. Normal modda izin vermiyor, EAC kernel moda alınca da tespit ediyor. Cheat Engine'yi kapat diyor bunu atlatmanın yolları var mı?

Herkese açık bilinen bir yol yok. Hacker, Reverse Engineer gibi mantığı öğrenmeye çalışan kişiler bilebilir ama herkese açıklanmamış ki bilinmiyor. Şu da var açıklasansaydı EAC tarafından düzeltilirdi.

Son düzenleme:
Cheat Engine'yi açtırmaması çok normal. Windows bile düzgün yükletmiyor. RE programlarından bypass etme şansın daha yüksek en azından arkadaşın dediği gibi. Bir veriyi mi düzenleyeceksin bilmiyorum amaç

Kernel moddan kastin nedir? Dbvm loadlerken mi sorun yasiyorsun? Tam olarak hangi secenegi aktif ettiginde hata veriyor. 5-6 yıldır game hacking ile ugrasiyorum belki yardimci olabilirim.

Kernel moddan kastin nedir? Dbvm loadlerken mi sorun yasiyorsun? Tam olarak hangi secenegi aktif ettiginde hata veriyor. 5-6 yıldır game hacking ile ugrasiyorum belki yardimci olabilirim.
dbvm açtığım zaman oyunu açınca alttan bildirim geliyor cheat engineyi kapat diye

Dbvm açtığım zaman oyunu açınca alttan bildirim geliyor Cheat Engine'yi kapat diye.

Hypervisor yakalaniyor o zaman. EAC bu konuda cok kati bir yazilim. Baska anti-cheat olsaydi belki yakalamazdi bile. Hypervisore leaked sertifika basip oyle dene belki imzali olunca gormezden gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı