Güzel bir örneksiniz. Bence sosyal konu anlatımı izlemek biraz gereksiz, apotemi yayınları sosyal soru bankası alıp bolca soru çözse sosyalden daha çok iş görür. Biraz genel kültürü iyiyse yapacaktır zaten. Temeli gerçekten kötüyse sosyalse konu anlatımı çalışabilir. Bu arada hangi yıl ilk 8 bine girdiniz?Hocam 8000e girmis biri olarak söylüyorum son 6 ay çalıştım ve matematiğim –2 netten 30nete kadar çıkardım öncelikle sözel derslere önem vermenizi ilk etapta önermem ve matematikle gitmenizi tavsiye ederim matematikte mert hoca ve bıyıklı matematiği izleyerek devam edebilirsiniz 345 ve orijinal soru bankalarını kesinlikle çözün sosyal için tarihte soner ardıç tarih coğrafya için coğrafyanın kodlarını öneririm Türkçe hiç çalışmadım ve 20 net yaptım bu yüzden 8000'deyim benimle aynı netleri yapan ve türkçesi yüksek arkadaşım 2000e girdi neyse fende ise benim Hocam'ı takip etmeniz yeterli olur. AYT'ye gelecek olursak edebiyatta kadir gümüş'ü öneririm matematikte de bıyıklı matematiği izlerseniz çok kolay bir şekilde ilk 1000e bile girersiniz.
Hocam benim gözüm o kadar yüksekte değil ilk 20k yeter banaHocam 8000e girmis biri olarak söylüyorum son 6 ay çalıştım ve matematiğim –2 netten 30nete kadar çıkardım öncelikle sözel derslere önem vermenizi ilk etapta önermem ve matematikle gitmenizi tavsiye ederim matematikte mert hoca ve bıyıklı matematiği izleyerek devam edebilirsiniz 345 ve orijinal soru bankalarını kesinlikle çözün sosyal için tarihte soner ardıç tarih coğrafya için coğrafyanın kodlarını öneririm Türkçe hiç çalışmadım ve 20 net yaptım bu yüzden 8000'deyim benimle aynı netleri yapan ve türkçesi yüksek arkadaşım 2000e girdi neyse fende ise benim Hocam'ı takip etmeniz yeterli olur. AYT'ye gelecek olursak edebiyatta kadir gümüş'ü öneririm matematikte de bıyıklı matematiği izlerseniz çok kolay bir şekilde ilk 1000e bile girersiniz.
Güzel bir örneksiniz. Bence sosyal konu anlatımı izlemek biraz gereksiz, apotemi yayınları sosyal soru bankası alıp bolca soru çözse sosyalden daha çok iş görür. Biraz genel kültürü iyiyse yapacaktır zaten. Temeli gerçekten kötüyse sosyalse konu anlatımı çalışabilir. Bu arada hangi yıl ilk 8 bine girdiniz?
Hocam son 6 ay çalışma ile 8bine girdiyseniz temeliniz kuvvetli olmalı?Bu sene girdim hocam bence sosyal için soru çözmeye bile gerek yok günde 30 35dk baksa yeterli matematiğe ayırmanı öneririm zamanının çoğunu.
Tamamdır hocam sağolun.Bu sene girdim hocam bence sosyal için soru çözmeye bile gerek yok günde 30 35dk baksa yeterli matematiğe ayırmanı öneririm zamanının çoğunu.
Hocam son 6 ay çalışma ile 8bine girdiyseniz temeliniz kuvvetli olmalı?
OBP'm 78 hocam 0 temelle ve matematikle yapılıyor lisede en fazla mat notum 44 düşünün. Sadece istemeye bakıyor bu işler ne kadar istersen o kadar yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.