EA'dan gelen mail sahte mi?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dün gece mail adresime EA'dan bir mail geldi. EA güvenlik kodunuz şudur diyor. Tahminimce birisi hesabıma erişmeye çalıştı ancak mail oldukça gerçek görünüyor, sahte mi ayırt edemedim.

Karşılaştırmak için bir de kendim kasıtlı olarak güvenlik kodu maili gönderttim. O da bu şekilde.

Aralarında fark ettiğim tek fark gönderen kişilerin profil fotoğraflarının farklı olması ancak gönderen mailler tıpatıp aynı görünüyor.

Son düzenleme:
kanka e postan gözüküyor

Mail gerçek diye düşünüyorum yanlışlık olmuş olabilir ya da dediğiniz gibi biri hesaba ulaşmaya çalışıyor olabilir 2 faktörlü doğrulama ya da şifrenizi değiştirmenizi öneririm.

evet mail gerçek hesabıma girişlerde ki maillerde aynı uzantı üzerinden mailler bana da geliyor şifrenizi değiştirmekte fayda var

Bana gelen güvenlik kodundan kontrol ettim. Gelen mail gerçek. Yazan mail adresi de orijinal kendi mail adresleri. 2 faktörlü doğrulamayı açabilir veya şifreni değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…