Arkadaşlar merhaba. Dün gece mail adresime EA'dan bir mail geldi. EA güvenlik kodunuz şudur diyor. Tahminimce birisi hesabıma erişmeye çalıştı ancak mail oldukça gerçek görünüyor, sahte mi ayırt edemedim.
Karşılaştırmak için bir de kendim kasıtlı olarak güvenlik kodu maili gönderttim. O da bu şekilde.
Aralarında fark ettiğim tek fark gönderen kişilerin profil fotoğraflarının farklı olması ancak gönderen mailler tıpatıp aynı görünüyor.
İşlemci: Intel Core 2 Duo T6600
(2 çekirdek, 2.2 GHz hızında – ama ruhu 5 GHz gibi çalışıyor ) RAM: 2GB DDR2, 640 MHz
(Görevlerini sadakatle yerine getiren eski bir shinobi gibi) Depolama: HS-SSD-C100-120G
(Hızlı, sessiz ve sadık bir ninja – kodlarımı ışık hızında çalıştırıyor) Ekran Kartı: Mobile Intel 965 Express
(128MB paylaşımlı bellek – az ama öz! Terminalde ustayım zaten )
Mail gerçek diye düşünüyorum yanlışlık olmuş olabilir ya da dediğiniz gibi biri hesaba ulaşmaya çalışıyor olabilir 2 faktörlü doğrulama ya da şifrenizi değiştirmenizi öneririm.
Bana gelen güvenlik kodundan kontrol ettim. Gelen mail gerçek. Yazan mail adresi de orijinal kendi mail adresleri. 2 faktörlü doğrulamayı açabilir veya şifreni değiştirebilirsin.