Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 14 Mart 2023 #1 EA üzerinden Battlefield DLC'leri aldım. Lakin iade etmek istiyorum. EA veya Origin'den bir şey alıp iade eden varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
EA üzerinden Battlefield DLC'leri aldım. Lakin iade etmek istiyorum. EA veya Origin'den bir şey alıp iade eden varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 İade yok onlarda bildiğim kadarıyla. Steam'den yapabilirsin 2 saati geçmediyse.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 14 Mart 2023 #3 arandur dedi: İade yok onlarda bildiğim kadarıyla. Steam'den yapabilirsin 2 saati geçmediyse. Genişletmek için tıkla... Canlı destek sistemi var her ülkeye açık TR'de kapalı. Ne bir email var ne bir yerde iade olmaz diye bir yazı var email bile yok ortada iletişim kurabileceğim. Kaldım oyle. Teşekkürler cevabın için.
arandur dedi: İade yok onlarda bildiğim kadarıyla. Steam'den yapabilirsin 2 saati geçmediyse. Genişletmek için tıkla... Canlı destek sistemi var her ülkeye açık TR'de kapalı. Ne bir email var ne bir yerde iade olmaz diye bir yazı var email bile yok ortada iletişim kurabileceğim. Kaldım oyle. Teşekkürler cevabın için.