BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Önceden kuzenim EA Play alayım senin hesapta oyu oynarız dedi. Ve aldı aldıktan sonra kendine EA hesabını açıp girdi ve şimdi ben FIFA 23 aldım ama hesaba girerken bu hesaba başka bir hesap bağlı diyor. Nasıl kaldırabilirim?
Önceden kuzenim EA Play alayım senin hesapta oyu oynarız dedi. Ve aldı aldıktan sonra kendine EA hesabını açıp girdi ve şimdi ben FIFA 23 aldım ama hesaba girerken bu hesaba başka bir hesap bağlı diyor. Nasıl kaldırabilirim?
keisaku Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 167 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 Ea sitesine gidin. Giriş yaparken steami seçin. Hesapla bağlantıyı kesin. Sonra kendi ea hesabınıza bağlayın. Artı 0 Eksi
Ea sitesine gidin. Giriş yaparken steami seçin. Hesapla bağlantıyı kesin. Sonra kendi ea hesabınıza bağlayın.
KS KS BayEDT Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 keisaku dedi: Ea sitesine gidin. Giriş yaparken steami seçin. Hesapla bağlantıyı kesin. Sonra kendi ea hesabınıza bağlayın. Genişletmek için tıkla... teşekürler haloldu Artı 0 Eksi
keisaku dedi: Ea sitesine gidin. Giriş yaparken steami seçin. Hesapla bağlantıyı kesin. Sonra kendi ea hesabınıza bağlayın. Genişletmek için tıkla... teşekürler haloldu
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 6 ay sonraya tarih veriyor daha hızlı bağlantıyı nasıl kaldırabilirim ? Artı 0 Eksi