EAFC 24 inmiyor

ERDOBAR

Hectopat
Bugün 323 liraya düştüğünü görür görmez havada kaptığım FC24 2 saattir falan bu şekilde gözüküyor. Normalde internetim çok hızlı, inmesi gerekirdi şu ana kadar. Sizce neden böyle bir durum yaşıyorum?

1702494095778.png

Bugün 323 liraya düştüğünü görür görmez havada kaptığım FC24 2 saattir falan bu şekilde gözüküyor. Normalde internetim çok hızlı, inmesi gerekirdi şu ana kadar. Sizce neden böyle bir durum yaşıyorum?

Eki Görüntüle 2051818
Bende BF 2042 indirdim 1 hafta önce, 1 saat böyle bekledikten sonra iptal edip yarın yüklemeye çalıştım ve sorun olmadı. Yarın indirmeyi deneyin sorun çözülecektir.

Eki Görüntüle 2051818

Aynı sorunu yaşıyorum, sorun düzeldi mi?

1702572696861.png

Eki Görüntüle 2051818
Galiba sorunu çözdüm, ilk önce oyun inerken Windows Başlat'a tıklıyoruz, daha sonra EA isimli klasöre tıkladım. App Recovery'i açıp Clear Cache diyoruz. Daha sonra EA Games'e giriş yapıp oyunu indirmeye başlıyoruz, bu çözüm bende işe yaradı, umarım sizede yardımcı olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı