Donanımdan anlayan biri AMD alma çabuk bozuluyor dedi. Bende daha çok Intel bakmaya karar verdim. Ayrıca bu attığım kasada bir de 600TL'lik kulaklık hediye ediyorlar.
Bozuk buzdolabında saklanmış mercimek çorbası mı bu, ne bozulması? Eskiden Intel'e nazaran daha fazla ısınıyorlardı fakat Ryzen serisi ile AMD kapattı o farkı hatta daha önde.
AMD çabuk bozuluyor ne demek? Tavuk mu bu hemen bozuluyor? Eski devir bitti. AMD ile Intel birçok konuda kafa kafaya. Hatta fiyat olarak bazı AMD işlemci modelleri daha iyi durumda. Ben kulaklık hediyesini görmedim ilanda. Şu an sistem alacak olsam bu sistemi güç kaynağını değiştirerek alırım.
Bozuk buzdolabında saklanmış mercimek çorbası mı bu, ne bozulması? Eskiden Intel'e nazaran daha fazla ısınıyorlardı fakat Ryzen serisi ile AMD kapattı o farkı hatta daha önde.
MANTIS-6600XT oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 3600 ve RX 6600 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
AMD çabuk bozuluyor ne demek? Tavuk mu bu hemen bozuluyor? Eski devir bitti. AMD ile Intel bir çok konuda kafa kafaya. Hatta fiyat olarak bazı AMD işlemci modelleri daha iyi durumda. Ben kulaklık hediyesini görmedim ilanda. Şuan sistem alacak olsam bu sistemi güç kaynağını değiştirerek alırım.
Bende tam donanımdan anlamıyorum.O yüzden size soruyorum.Belki dediğim kişi yanlış birşey söylemiştir veya ben yanlış anlamışımdır.Birde sanırsam AMD biraz daha ucuz nedeni ne? (Bu soruyu insan kendisine bir soruyor.)
24G2U IPS bir panele sahip. Bu attığınız TN. IPS panellerin renk kalitesi çok daha iyidir ama FPS odaklı oynayacaksanız TN almanız biraz daha iyi olabilir.
24G2U IPS bir panele sahip. Bu attığınız TN. IPS panellerin renk kalitesi çok daha iyidir ama FPS odaklı oynayacaksanız TN almanız biraz daha iyi olabilir.
24G2U modelinde IPS panel var. Bu da demektir ki renler daha canlı gözükecektir gözünüze. Sizin attığınız TN panel. Renk kalitesi en düşük olan paneldir kendisi.