Eagle Force I i5 10400F RTX 3060 sistem alınır mı?

Donanımdan anlayan biri AMD alma çabuk bozuluyor dedi. Bende daha çok Intel bakmaya karar verdim. Ayrıca bu attığım kasada bir de 600TL'lik kulaklık hediye ediyorlar.
Bozuk buzdolabında saklanmış mercimek çorbası mı bu, ne bozulması? Eskiden Intel'e nazaran daha fazla ısınıyorlardı fakat Ryzen serisi ile AMD kapattı o farkı hatta daha önde.

Yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Ama Trendyol gibi sitelerde bunun gibi cihazları daha ucuza görüyorum ne fark var onu anlayamadım
Örnek: OUTLET Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD TN Oyuncu Monitörü

1-2 yıl fark ediyor dediler bana. Şu an bende bir baktım kulaklığı görmedim. Kaldırmış olabilirler.
Bozuk buzdolabında saklanmış mercimek çorbası mı bu, ne bozulması? Eskiden Intel'e nazaran daha fazla ısınıyorlardı fakat Ryzen serisi ile AMD kapattı o farkı hatta daha önde.

Sebebini bilmiyorum ama Intel uzun ömürlü olurmuş.

Bu sitede çok mağdur var mı?
Bende tam donanımdan anlamıyorum.O yüzden size soruyorum.Belki dediğim kişi yanlış birşey söylemiştir veya ben yanlış anlamışımdır.Birde sanırsam AMD biraz daha ucuz nedeni ne? (Bu soruyu insan kendisine bir soruyor.)
Hayır hocam AMD Ryzen serisi Intel'e fark atıyor. Karşılaştırmaları internette bulabilirsiniz.

Tamamdır cevapladığınız için sağ olun. Konu bambaşka bir yere gitti birden bende anlamadım.

24G2U IPS bir panele sahip. Bu attığınız TN. IPS panellerin renk kalitesi çok daha iyidir ama FPS odaklı oynayacaksanız TN almanız biraz daha iyi olabilir.

Hocam daha basit bir dilden cevaplar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…