Nursami Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 EAH3650/HTDI/256M - Support www.asus.com Arkadaşlar bu kart için Win 10 sürücüsü var mı acaba? Çalışan stabil sürücü atabilir misiniz?
EAH3650/HTDI/256M - Support www.asus.com Arkadaşlar bu kart için Win 10 sürücüsü var mı acaba? Çalışan stabil sürücü atabilir misiniz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 11 Aralık 2020 #11 Nursami dedi: Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açıp beni etiketleyerek faydalanabilirsiniz. Nursami dedi: Call of Juarez Gunlishger de düşük ayarlarda 24-25 FPS alıyorum, normal mi bu? Genişletmek için tıkla... İyi denilebilir. Nursami dedi: Oyun tavsiyesi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunlar hakkında bilgim yok, veremem. Artı 0 Eksi
Nursami dedi: Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu açıp beni etiketleyerek faydalanabilirsiniz. Nursami dedi: Call of Juarez Gunlishger de düşük ayarlarda 24-25 FPS alıyorum, normal mi bu? Genişletmek için tıkla... İyi denilebilir. Nursami dedi: Oyun tavsiyesi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunlar hakkında bilgim yok, veremem.