Steam Earn to Die 2, $0.79

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bu oyunu herkes tabletinde/ telefonunda oynamıştır diye düşünüyorum. Çok güzel günlerdi. Bu zamana kadar aldığı en büyük indirim. Steam TL iken 10.5 liraya alınabiliyordu ama bu fiyata da kesinlikle alınır. Bence bu oyun herkesin kütüphanede bulunmalı. Ne düşünüyorsunuz? 😍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun Steam'de bulunduğunu yeni öğrendim :D Alacağım, hatta 1. oyunu da Steam'de varsa onu da almak istiyorum.

Bu oyunu herkes tabletinde/ telefonunda oynamıştır diye düşünüyorum. Çok güzel günlerdi. Bu zamana kadar aldığı en büyük indirim. Steam TL iken 10.5 liraya alınabiliyordu ama bu fiyata da kesinlikle alınır. Bence bu oyun herkesin kütüphanede bulunmalı. Ne düşünüyorsunuz? 😍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldım hocam sağ olun.

Maalesef 1. oyunu yok hocam. Olsa almak isterdim.
Keşke ilk oyun da olsaydı. İyi ki nostalji yapıp ilk oyunu mobilden bitirmiştim 2-3 sene önce. ikinci oyunun nostaljisini PC'de yaparım artık :)

1748289306699.png

Kasa sattım alacaktım parayı bekleyene attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman geçirmeli, şahane oyun. Hatırlatma için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı