Earnapp gibi siteler nasıl kullanılır?

Gılgamış

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 14MB upload hızım var earnapp veya Honeygain gibi siteleri kullanıp birazcık cep harçlığı çıkarmak istiyorum. Bunun için hangi site daha mantıklı hangisi kullanılabilir? Bir de bu olay yasal mı veya herhangi bir sorun çıkarır mı bilgisayarımda?
@HavucluDavsan hocam etiketlediğim için kusura bakmayın fakat bu konularda sizi gördüm biraz bilgi verir misiniz?

2015 yılında, dairedeki interneti komşusu ile ortak kullanan ve komşusu bylock gibi uygulamalar kullandığı için modemin sahibi hapse girmiş tanıdığım var. Ip dokümanı ile 2 yıl sonra ispatladı.

Belirttiğiniz firmaların detayını bilmiyorum ama bu konularda size güvence veriyor mu?

@Gılgamış hocam earnapp öneririm. Uygulamayı indirip hesaba giriş yapmanız yeteri, ancak ben earnapp+ kullanmanızı daha çok öneririm. Earnapp+ bilgisayarın açık kaldığı süre başına ödeme yapıyor. Anlık olarak aylık 5 dolar. Ben earnapp'dan şu ana kadar bayağı para çektim. Paypal hesabı olan bir tanıdığa ihtiyacınız var ama.
Telefonda Honeygain bilgisayarda Earnapp kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-16-12-51-17-486_com.android.chrome.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 261
PC 7/24 açık mı kalacak? Uygulamada mı sitede mi?

Açık kaldığı süreye göre ödüyor illa 7/24 açık kalmasına gerek yok.
Uygulamanın arka planda açık kalması yeterli. @1xandaro

Hocam peki para çekmesem Amazon gift Card ile kullansam? Bir de Honeygain'den para çekiliyorsa o daha mantıklı o nasıl işliyor?

Hocam bir de earnapp in kendi sitesi bu değil mi?
Malum artık çok fazla dolandırıcı var.

Hocam şimdi indirdim kullanmaya başladım ne kadar harcadığını ve ne kadar kazandığımı gösteren çizelge gibi bir şey var mı?

Bir de hocam vpn ile kullanırsak bir fark olur mu?

Son düzenleme:
Müsait olunca cevap vereceğim hocalarım.

PayPal hesabı Türkiye'de açılmıyor diye biliyorum. Yanlış mıyım? Bu video gerçek mi?
@HavucluDavsan
video
Hocam o VPN işi çok sıkıntılı. Büyük ihtimalle para transferi yapamazsınız.
İkisi de PayPal ile ödeme yapıyor. Honeygain'de ek olarak JMPT Token var. Amazon Gift Card olarak TR hediye kartı da çekebilirsiniz. Türkiye için özel getirdiler.
Evet o Earnapp resmi sitesi.
Dashboard kısmında kullanılan internet miktarını gösterir. Bağlı cihazlar kısmından her cihazın kaç MB kullandığını ve kaç USD getirdiğini görebilirsiniz.

VPN kullanmak sakat, Earnapp ve Honeygain sıcak bakmıyor. Ya geliriniz hiç ya da düşük olur ya da hesabınız kapatılır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…