Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.387 Makaleler 4 Çözümler 4 4 Ocak 2025 #1 EarPods aldım eve geldi ama şimdi dışarıya çok gürültü verdiğini öğrendim. Sizce bu kulaklıkla devam mı edeyim AKG kulaklıklara mı yöneleyim?
EarPods aldım eve geldi ama şimdi dışarıya çok gürültü verdiğini öğrendim. Sizce bu kulaklıkla devam mı edeyim AKG kulaklıklara mı yöneleyim?
Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Optikiyaza dedi: EarPods aldım eve geldi ama şimdi dışarıya çok gürültü verdiğini öğrendim. Sizce bu kulaklıkla devam mı edeyim AKG kulaklıklara mı yöneleyim? Genişletmek için tıkla... AirPods veriyor.
Optikiyaza dedi: EarPods aldım eve geldi ama şimdi dışarıya çok gürültü verdiğini öğrendim. Sizce bu kulaklıkla devam mı edeyim AKG kulaklıklara mı yöneleyim? Genişletmek için tıkla... AirPods veriyor.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.387 Makaleler 4 Çözümler 4 4 Ocak 2025 #3 QwertPasha dedi: AirPods veriyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı açtıktan sonra iade kabul eder mi Amazon? Kulaklık harika alacaklara öneririm fullemediğiniz sürece sıkıntısız kullanırsınız. Son düzenleme: 4 Ocak 2025
QwertPasha dedi: AirPods veriyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı açtıktan sonra iade kabul eder mi Amazon? Kulaklık harika alacaklara öneririm fullemediğiniz sürece sıkıntısız kullanırsınız.