EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Hocam bu sistemden ben de almayi düşünüyorum da, pek anlamıyorum detayları; mesela pci, hız filan gibi konularda tüm parçalar olduğu gibi uyumlu mu böyle sistemde yoksa değişmesi kesinlikle gerekir dediğiniz veya başka bir öneriniz var mi?
Hocam bu sistemden ben de almayi düşünüyorum da, pek anlamıyorum detayları; mesela PCI, hız filan gibi konularda tüm parçalar olduğu gibi uyumlu mu böyle sistemde yoksa değişmesi kesinlikle gerekir dediğiniz veya başka bir öneriniz var mi?
Hocam tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayın aklıma bir şey daha geldi de; bu sistem 2k monitör ile online rekabetçi oyunlarda güzel performans verir mi acaba? Bu sistemi almışken 2k monitör mü önerirsiniz yani