METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 1 Kasım 2022 #71 RufatM dedi: Hocam ekran kartı konusunda NVIDIA biraz daha iyi ama AMD işlemci konusunda Intel'i bile geçtiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle ben şu an Intel sistem almazdım. AMD hem daha yeni hem de yükseltme konusunda daha elverişli. Zaten şu anki işlemcim de AMD memnunum. Ama ekran kartında AMD almazdım.
RufatM dedi: Hocam ekran kartı konusunda NVIDIA biraz daha iyi ama AMD işlemci konusunda Intel'i bile geçtiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle ben şu an Intel sistem almazdım. AMD hem daha yeni hem de yükseltme konusunda daha elverişli. Zaten şu anki işlemcim de AMD memnunum. Ama ekran kartında AMD almazdım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2022 #72 Şimşek McQueenn dedi: LG GN650B düşünüyordum ama arttı sanırım fiyati. Genişletmek için tıkla... Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Şimşek McQueenn dedi: LG GN650B düşünüyordum ama arttı sanırım fiyati. Genişletmek için tıkla... Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Kasım 2022 #73 messinicocugu dedi: Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu almaya ihtiyaç bile yok gigabyte o bütçeye en iyisidir.
messinicocugu dedi: Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu almaya ihtiyaç bile yok gigabyte o bütçeye en iyisidir.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #74 messinicocugu dedi: Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... LG 600B nasıl hocam? 650den farkları neler? Bana yükseklik sağa sola dönme ayarları vs lazım. Onlar cok önemli.
messinicocugu dedi: Çok artmış hocam fiyatı alternatfi olara bu da bakılabilir: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... LG 600B nasıl hocam? 650den farkları neler? Bana yükseklik sağa sola dönme ayarları vs lazım. Onlar cok önemli.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Kasım 2022 #75 https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html pivot lazımsa bu alınabilir.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html pivot lazımsa bu alınabilir.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #76 ASUS VG249Q ve LG GN600-B arasında kaldım. Olmadı gogabyte alirim. Görünüş olarak onlar daha iyi gibi.
ASUS VG249Q ve LG GN600-B arasında kaldım. Olmadı gogabyte alirim. Görünüş olarak onlar daha iyi gibi.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Kasım 2022 #77 Şimşek McQueenn dedi: ASUS VG249Q ve LG GN600-B arasında kaldım. Olmadı gogabyte alirim. Görünüş olarak onlar daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam lg 300 lira daha pahalı ama size kalmış.
Şimşek McQueenn dedi: ASUS VG249Q ve LG GN600-B arasında kaldım. Olmadı gogabyte alirim. Görünüş olarak onlar daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam lg 300 lira daha pahalı ama size kalmış.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2022 #78 Şimşek McQueenn dedi: LG 600B nasıl hocam? 650'den farkları neler? Bana yükseklik sağa sola dönme ayarları vs lazım. Onlar cok önemli. Genişletmek için tıkla... Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba.
Şimşek McQueenn dedi: LG 600B nasıl hocam? 650'den farkları neler? Bana yükseklik sağa sola dönme ayarları vs lazım. Onlar cok önemli. Genişletmek için tıkla... Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #79 messinicocugu dedi: Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba. Genişletmek için tıkla... ASUS olan nasıl sizce? messinicocugu dedi: Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba. Genişletmek için tıkla... Gogabyte olanda yükseltme ayarı vs var mı? Sağa sola dönme veya pivot.
messinicocugu dedi: Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba. Genişletmek için tıkla... ASUS olan nasıl sizce? messinicocugu dedi: Oda iyidir hocam ama ondan yükseltme kaydırma falan yoktu galiba. Genişletmek için tıkla... Gogabyte olanda yükseltme ayarı vs var mı? Sağa sola dönme veya pivot.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Kasım 2022 #80 Şimşek McQueenn dedi: ASUS olan nasıl sizce? Gogabyte olanda yükseltme ayarı vs var mı? Sağa sola dönme veya pivot. Genişletmek için tıkla... yok diye biliyorum.
Şimşek McQueenn dedi: ASUS olan nasıl sizce? Gogabyte olanda yükseltme ayarı vs var mı? Sağa sola dönme veya pivot. Genişletmek için tıkla... yok diye biliyorum.