Çözüldü Easus İle Disk Biçimlendirme

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 977
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CYP

Kilopat
Makaleler
1
Evet konu kitlendiği için buraya yazıyorum.
@Murat5038 Hocam; birkaç kere sorun yaşadım ve, başka programlar (360 total vb.) yükledi ve, bende silmeye uğraştım ama, şimdi hazırım. Bu sefer olacak bu iş.
Yalnız şimdi ne yapmalıyım? Karışık duruyor ve 2. kere hata yapmak istemiyorum.
İndirdiğim yer:
Easus 1.png

Easus Disk.png

Yardım eden yok mu?:kararsız: Sadece, bu işlem kaldı.(n)

Disk 2 altında olan 3 bölümü delete yani sil. Sonra tek disk olurlar. Olmasalar da 1.5TB yazana gelip new tıkla. Ok veya apply tıkla. Bilgisayar yeniden başlayabilir açılırken bir işlem yapabilir sakın kapatma ve bekle.
Tamamdır hocam. En kısa sürede yapacağım. Resimlerini atarım. Bu sefer olacak söz.:)

Murat5038
Hocam Disk 2'yi 2 ayrı yerden silebiliyorum. Diğer kısımlarda silme seçeneği yok. Hangisini yapmalıyım? Karasız kaldım. Fark olur mu?
1. Buradan, Disk 2 sekmesini seçince
Disk.png

2. Buradan
Disk.png

1. resimdekini uygula.
Uyguladım ve, böyle bir sonuç aldım. Disk 2'de çıkmamıştı.
Easus Yeni disk.png

''Create Partition''e tıklayınca. Böyle bir ekran çıktı. Ne yapmalıyım? Direkt devam edeyim mi?
Yeni disk 2.png

Not: Hocam sildikten sonra, programı kapattım ama, kaydetmediğim için değişiklikleri kabul etmedi. Bende tekrar silip, değişiklikleri kabul ettim.

Murat5038
Tamam işlemi şöyle yapıyorum hocam.:)
1. Seçili yere tıkladım.
Easus.png

2. Sonra, buradan en yüksek değeri seçip,''OK'' dedim.
dİSK YAZIMI.png

3. ''Apply'' deyip. Aşağıda ki kutucuğa ''OK'' deyip, Pc'mi kapatıp yeniden açtım. Her şey tamam?:)
dİSK YAZIMI 2.png

Hocam bu arada BİOS'da böyle bir durum gözüküyor, sıkıntı çıkarır mı? BOOT MENÜ'de P0, P1 ve, P3 gibi kısımlar var.
IMG_1133.JPG

@Murat5038
Hocam Başardık.:D Size desteğiniz için çok ama, çok teşekkür ederim.:)
bAŞARI.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı