Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 5 Eylül 2023 #1 Merhaba Brawlhalla oynuyorum. Her zamanki gibi oyuna girerken birden bu hata ile karşılaştım oyunda çok saatim var çözümü var mı?
Merhaba Brawlhalla oynuyorum. Her zamanki gibi oyuna girerken birden bu hata ile karşılaştım oyunda çok saatim var çözümü var mı?
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #2 CMD'yi açın. bcdedit -set TESTSIGNING OFF Enter. bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF Enter. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Steam'den oyunun dosyalarını doğrula ve tekrar dene. Artı 0 Eksi
CMD'yi açın. bcdedit -set TESTSIGNING OFF Enter. bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF Enter. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Steam'den oyunun dosyalarını doğrula ve tekrar dene.
Yunus220 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 253662 dedi: CMD'yi açın. bcdedit -set TESTSIGNING OFF Enter. bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF Enter. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Steam'den oyunun dosyalarını doğrula ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu ? Artı 0 Eksi
253662 dedi: CMD'yi açın. bcdedit -set TESTSIGNING OFF Enter. bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF Enter. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Steam'den oyunun dosyalarını doğrula ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldunmu ?