erencankrz Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Fortnite girmeye çalıştığımda Easy Anti-Cheat %30 gibi bir kısımda hata vermeden kapanıyor ve ardından oyunda kapanıyor. Sil yükle yaptım yine olmadı.
Fortnite girmeye çalıştığımda Easy Anti-Cheat %30 gibi bir kısımda hata vermeden kapanıyor ve ardından oyunda kapanıyor. Sil yükle yaptım yine olmadı.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Kasım 2023 #2 erencankrz dedi: Fortnite girmeye çalıştığımda Easy Anti-Cheat %30 gibi bir kısımda hata vermeden kapanıyor ve ardından oyunda kapanıyor. Sil yükle yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok lanet bir hata çözemedim bende muhtemelen çözümü format galiba.
erencankrz dedi: Fortnite girmeye çalıştığımda Easy Anti-Cheat %30 gibi bir kısımda hata vermeden kapanıyor ve ardından oyunda kapanıyor. Sil yükle yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok lanet bir hata çözemedim bende muhtemelen çözümü format galiba.