Easy Cep'ten telefon alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar taksitli tek telefon alabileceğim yer EasyCep'miş diye öğrendim. Yenilenmiş cihaz alınır mı? Daha önce alan var mı yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar taksitli tek telefon alabileceğim yer EasyCep'miş diye öğrendim. Yenilenmiş cihaz alınır mı? Daha önce alan var mı yardımcı olur musunuz?

Alınmaz. Forumda sorun yaşayan kişiler dolu okuyabilirsin.

Başka bir Easy Cep konusunda da söylemiştim yine söylüyorum. Aynı mantıktır diye yazıyorum. Getmobil’den iPhone Se 2 almıştım 2 ay önce. Ben de taksitli diyerekten aldım. Sitede cihaz durumuna mükemmel yazıyordu başka bir bilgi yoktu. Cihaz bana geldiğinde kutuyu açtım ve içerisinden çıkan bilgilendirme kağıdında ekranın, kasanın, ön kameranın ve bataryanın değişmiş olduğu yazıyordu. İade konusunda kendilerinin de dedikleri gibi sorun çıkarmadılar iade işlemimi yaptım ancak boşa zaman kaybı. Bu değişenleri sitede belirtseler insanlar ona göre bilerek alışveriş yapsalar. Ben tavsiye etmiyorum kısacası.

Ben de 5 ay önce bu konuları araştırırken denk geldim ve araştırmalarım sonucu tercih etmedim. Sıfır tercih edeyim biraz da taksitli olsun diyorsan Hepsiburada öneririm. Hepsipay ödeme sistemi ile sıfır iPhone 13 128 GB 3 ay sonra ödemeli aldım ilk ay 16 K 2 ay sonrada kalanı ödeyip bitirdim. Avantajı hem kısa vadeli de olsa taksit sunuyor hem de kredi kartının bakiyesinden yemiyor hepsiburada kendi ödüyor senden sonra alıyor gibi düşünebilirsin.

Öyle bir hata yapmayın çünkü değişen tüm parçalar (genellikle, çoğu zaman) yan sanayi oluyor. Mesela kasanın yan sanayi olması ileride şebeke problemleri, ekranın yan sanayi olması dokunmatik problemleri, bataryanın yan sanayi olması donma, kasma ve ısınma gibi sorunlara yol açabiliyor. 2.el kırık alın daha iyi en azından orijinal parça olduğunu biliyorsunuz. Taksitli diye çakmanın çakması cihaz almayın.

Bir telefon sipariş etmiştim 2 hafta bekledim kargo çıkışı yapılmadı neymiş telefonlar testlerden geçiyormuş aldığım telefon bozuk telefonmuş bir kaç gün daha sabredecekmişim başka telefon getireceklermiş 2 hafta bekledim para iademi aldım teknosadan sıfır telefon aldım uğraşılacak iş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…