Easy SMX10 test sonucu nasıldır?

yaruta

Decapat
Daha fazla  
İlk geldiğinde testi yaptım, sol joystick sonuna kadar gitmiyordu y-axiste resetledim düzeldi. Şimdi de circularityde 0.2'den 13.3'lere çıktı. Manuelde "programming button" ve sol joysticke basarsanız mod değiştirir diyor onunla mı alakası var bu circularitynin? Ve bu oranlar oyunlarda sıkıntı çıkarır mı, çıkarırsa nasıl çözülür?

Evet onunla alakası var. Düzelmezse discordlarında güncelleme dosyası var onu indirip yapmanız lazım ama o iki butonla düzelmeli diye tahmin ediyorum

Ben alır almaz güncelleme yaptım ardından kablolu olarak circular test yaptım ve 0.4 civarlarında her ikiside çıktı. Bluetooth ya da dongle ile denemedim. Ayrıca buraya bir konu açtım ilk izlenimlerim ile ilgili ancak moderatör incelemeler kısmına taşımış sizde görüşlerinizi deneyimlerinizi altına yazarsanız araştıranlara yardımcı olmuş oluruz.

easySMX x10 deneyim

Hocam incelemeyi okudum elinize sağlık fakat benim inceleme yapacak kadar gamepad bilgim yok malesef. Sorun yaşarsam ancak bi konu açarak belirtebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…