EasyBCD 2.3'den yanlışlıkla ana sistemimi sildim

Daha fazla  
Benim sistemimde hem Windows 7 hem de Windows 10 var ve hepsi 1 HDD'ye kuruluydu Windows 7 silmem gerekirken dalgınlık oldu. Windows 10'u sildim. Nasıl geri alabilirim? Lütfen yardım edebilecek biri var mı?
Şu an PC'yi kapatıp açarsam Windows 10 sonsuza kadar gidecek gitsin istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemimde hem Windows 7 hem de Windows 10 var ve hepsi 1 HDD'ye kuruluydu Windows 7 silmem gerekirken dalgınlık oldu. Windows 10'u sildim. Nasıl geri alabilirim? Lütfen yardım edebilecek biri var mı?
Şu an PC'yi kapatıp açarsam Windows 10 sonsuza kadar gidecek gitsin istemiyorum.
Geri alamazsınız. Tekrar kurmanız gerekiyor.

Yeni Kayıt Ekle bölümünden windows 10 un bulunduğu sürücüyü seçip kayıt ekle dediniz mi? EasyBCD de işletim sistemi silinmiyor diye biliyorum. Sadece programın kayıt defterinden silmişsinizdir. Windows 10 un yüklü olduğu sürücüde dosyalar yerinde duruyorsa tekrar kurmadan EasyBCD de tanımlanabilmesi gerek.

yasin abi çok geç yeni formata geçtim bile ya :(
önemli verilerimde gitti off ya
desteğiniz içn teşekkürler yinede
windows 10 isosunu kurmak için windows 7 kurdum şu an windows 10 isosunu indiriyorum site vermek belki yasaktır diye vermicem her neyse çözüldü koyabilirsiniz
çözümünü bulamadan format attığım için çözümünü yasin abinin dediği gibi anlatıcam
windows 10 un bulunduğu sürücüyü seçip kayıt ekle derseniz tekrar windows 10 a yada hangi os u kullanıyorsanız tekrar erişe biliyorsunuz arkadaşlar ^_^

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı