Çözüldü EasyBCD ile silinen Windows 10 nasıl geri getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yavuz Yaşar

Picopat
Daha fazla  
EasyBCD ile bilgisayarın diğer diskine USB'siz Windows 7 kuracaktım. Fakat yanlışlıkla Windows 10'u sildim ve şu an işe elimde yaramayan 2 tane Windows setup var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Format atamam, önemli verilerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hard diskte veriler wipe yapmadığın sürece silinmez, üstüne yazılır. Format sonrası da veri kurtarma programlarıyla verini kurtarabilirsin. Sen format atsanda o dosyalar aslında silinmiyor.

Hard disk değil ki SSD. Ve SSD'de format sonrası asla kurtarılamıyor.

Hard disk değil ki SSD. Ve SSD'de format sonrası asla kurtarılamıyor.
Hocam öyle bir şey yok. HDD de de SSD de de format sonrası verilerini kurtarabilirsin. Veri kurtarma programlarının ne işe yaradığını sanıyorsun? Killdisk gibi programları araştır bakalım ne yapıyormuş.

Silme işleminin veriler silinmeyip üzerine yazılabilecek veri olarak çalıştığını biliyorum. Ama SSD de böyle olmuyor çünkü SSD de veri yazılmıyor veri sadece elektronlar aracılığı ile diskte tutulup atılabiliyor.

Bir USB'ye GUI Linux ISO kur oradan al gerekli dosyaları.

Teşekkürler hocam. İşe yaradı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…