EasyBCD yapılan işlemi geri alma

akillicino

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben diskimde yeni alan oluşturdum ("D:" ubuntu kurdum). "C: 'de windows 8.1.1 var. İnternette rasgele gördüm. Ubuntu kurulumunda adam EasyBCD kullanmış. Bende denemek amaçlı kurdum. Denilen şeyleri yaptım. Ama ben bunu sevmedim. (Zaten ubuntuyu benden başka kullanan olmaz. F10 'na bastığım zaman çıkan boot menu'den ubuntuyu seçip girebiliyorum. Bu bana yeter. ) kısaca ben bu programı kurdum kaldırdım ancak, bilgisayarı açtığım zaman yine karşıma boot ekranı çıkıyor. Bundan nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi, bilgisayarı açtığım zaman Windows ön yükleyici hala çıkıyor. Ve üzerinde Windows yazana tıkladığımda Windows açılmıyor. Siyah ekranda takılıyor. Ama yukarı tuşuna bastığımda Ubuntu çıkıyor. Orda da aynı sorun. ama ESC'ye bastığımda. Ubuntunun grup şeysi çıkıyor. Neyse, tekrar yukarı tuşun bastığımda Windows 8.1 yazıyor ona tıkladığımda Windows'um açılıyor. yani bu ön yükleyici bozuk gibi bi şey. Kaldırmanın başka yolu yok mu? :(

Cevap verecek biri yok mu?

uiEBHPY.jpg

Burada işlemi hangi Partition üzerinde yapacağına dikkat et.
Ubuntu ve Windows 8 seçmeli başlangıcı düzenlediğine göre diğer adımları bildiğin için yazmadım...

Bunu Windows araçlarıyla da yapabilirsin.
Başlat/Çalıştır/msconfig.exe
zPuGZ2E.jpg

Bu konu da işine yarayabilir:
Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor » Technopat

Son düzenleme:
Çok sağ ol... EasyBCD’de dediğini yaptim ama tekrar dene gibi bi hata çıktı. Ama sistem yapılandırmasında windows 8.1 'i varsayılan olarak ayarladım. Bir de süreyi 3sn yaptım. Yani windows ön yükleyici çıksa da kısa sürede duruyor. Sonra windows 8.1 baslıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı