Çözüldü EasyCap Kaset Bilgisayara Aktarılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

q9uiy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar elimde EasyCap marka bir kayıt kartı var fakat bu kartı kablosuyla beraber kamera bağladığımda OBS'te görüntü gelmesi gerekirken sadece ekteki resimde görebileceğiniz gibi siyah ekran oluyor. Saatlerdir araştırmama rağmen bir türlü çözümünü bulamadım eğer ilgisi olan veya yaşayıp çözümünu bulan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-11 160400.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-11 160400.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Merhaba aynı sıkıntıyı şu an bende yaşıyorum yeni a/v kablosuda aldım ancak sonuç aynı çözebildiyseniz cevabınızı bekliyorum.

Evet çözdüm kral şöyle. Sorun tamamen kablodan kaynaklı. Orijinal kablo bulman lazım. Eğer Istanbuld'a isen doğubank'ın tam karşısında içerisinde kameracılar olan bir han var oradan bulabilirsin veya biraz daha ileride kameracılar çarşısı var oraya kameranla gidip tek tek kabloları dene görüntüyü vereni alabilirsin. Sağ olsunlar ben orada tek tek denedim laptopu götürüp çalışanı aldım ve dediler ki o kabloları kullanırsan kameranı bozarsın hiç kullanma dediler.
Merhaba aynı sıkıntıyı şu an ben de yaşıyorum yeni a/v kablosuda aldım ancak sonuç aynı. Çözebildiyseniz cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aynı sıkıntıyı şu an bende yaşıyorum yeni a/v kablosuda aldım ancak sonuç aynı çözebildiyseniz cevabınızı bekliyorum.

Evet çözdüm kral şöyle. Sorun tamamen kablodan kaynaklı. Orijinal kablo bulman lazım. Eğer Istanbuld'a isen doğubank'ın tam karşısında içerisinde kameracılar olan bir han var oradan bulabilirsin veya biraz daha ileride kameracılar çarşısı var oraya kameranla gidip tek tek kabloları dene görüntüyü vereni alabilirsin. Sağ olsunlar ben orada tek tek denedim laptopu götürüp çalışanı aldım ve dediler ki o kabloları kullanırsan kameranı bozarsın hiç kullanma dediler.

Çözüm
Keşke direkt kasetleri verseydimde çevirselerdi daha ucuza olur diye önce kamerayı tamir ettirdim sonrada kabloları aldım daha pahalıya geldi :/ mersindeyim malesef galiba kasetleri verip çevirmelerini isteyeceğim

Keşke direkt kasetleri verseydimde çevirselerdi daha ucuza olur diye önce kamerayı tamir ettirdim sonra da kabloları aldım daha pahalıya geldi :/ mersindeyim maalesef galiba kasetleri verip çevirmelerini isteyeceğim.

İnternetten araştırın isterseniz eğer kargo ile satış yapan varsa ulaşıp size kargolamalarını isteyebilirsiniz. Ben gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam aldığım yerlerin telefon numaralarını çekmiştim bulabilirsem göndereyim.

İnternetten araştırın isterseniz eğer kargo ile satış yapan varsa ulaşıp size kargolamalarını isteyebilirsiniz. Ben gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam aldığım yerlerin telefon numaralarını çekmiştim bulabilirsem göndereyim.
Çok sağol windows 11den kaynaklandığını düşünüyorum aldığım yerin yorumlarındada aynı şikayetleri yazmışlar ama en sonda kayıt yapmışlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı