EasyCep Güvenilir mi?

Ya hocam benim de alabileceğim bir yer güvenilir tanıdık olması lazım o da yok yani herhangi bir telefoncuya girsem bile yine aynı veya daha kötüsünü bana kakalar.

Tabii ki de orası öyle eğer son çareyse yapacak bir şey yok EasyCep'ten alınabilir beğenmezsen iade edebilirsin 14 gün içinde.

Tabii ki de orası öyle eğer son çareyse yapacak bir şey yok EasyCep'ten alınabilir beğenmezsen iade edebilirsin 14 gün içinde.
Orasıda var hocam iade hocam ben zaten yenilenmiş 2.el olmasına bakmıyorum sıkıntısız olsun yeter benim için beğenmezsem iade edebilirim sonuçta.
@Ballads21 Mecbur alıcağım hocam başka çare yok
İlla neden Iphone alıyorsunuz ki? Bütçeniz Iphone'un yeni modellerine yetmiyorsa bütçenize uygun sıfır android alın çok daha mantıklı. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Androidlerden sıkıldım artık hocam hem oyun oynamayacağım istediğim tek şey hız sosyal medyada oda iphone'da android kullanmaktan sıkıldım.

Son düzenleme:
Hocam aldınız mı? Aldıysanız ürün nasıl?
Almıştım 4 5 Ay önce veya daha fazla ürün gelmişti elime açtım kurulumunu yaptım fakat şarj aleti çalışmıyordu ve sonrasında cihaz birden bire kapanı verdi sonrasında şarj aletine koyup açmayı denedim açılmadı telefoncuya götürmüştüm ve oda olanı söyledi bu telefonun her yeri değişmiş kullanılmış bir telefondu yani yenilenmiş adı üstünde ben bu duruma düştüm dersimide aldım onun yerine iade edip Oppo Realme C25 aldım gayette memnunum siz siz olun asla Easycep'ten veya başka bir yerden yenilenmiş telefon almayın İyi günler.

İlla neden iPhone alıyorsunuz ki? Bütçeniz IPhone'un yeni modellerine yetmiyorsa bütçenize uygun sıfır Android alın çok daha mantıklı. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Kardeşim illa iPhone alma sebebimiz ICloud'da belgelerimizin dosyalarımızın gerekli olan şeylerimizin olması ve onları Android'e aktaramıyoruz ve bu arada IOS'a virüs bulaşmıyor Android'i biliyoruz en ufak yerlerden virüs geçiriyor olması Android herhangi bir yüklü bir şey indirdiğimizde kusura bakmayın ama anası ağlıyor kasma donma oluyor daha açıklamamı ister misin?

Siz "Ayfon" alın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…