E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2022 #1 EasyCep üzerinden İPhone 7 aldım. Güvenilir midir?
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 ExecutioneR_ dedi: EasyCep üzerinden İPhone 7 aldım. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama keşke satın almadan önce sorsaydınız .
ExecutioneR_ dedi: EasyCep üzerinden İPhone 7 aldım. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama keşke satın almadan önce sorsaydınız .
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2022 #3 unknown11212 dedi: Bilmiyorum ama keşke satın almadan önce sorsaydınız . Genişletmek için tıkla... Eski açılmış konulara baktım. Güvenilir diyen de vardı, güvenilmez diyen de vardı. Yine de sormak istedim.
unknown11212 dedi: Bilmiyorum ama keşke satın almadan önce sorsaydınız . Genişletmek için tıkla... Eski açılmış konulara baktım. Güvenilir diyen de vardı, güvenilmez diyen de vardı. Yine de sormak istedim.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.241 Çözümler 28 30 Nisan 2022 #4 Pek güvenilir değil.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2022 #5 İptal mi edeyim siparişimi sizce?
Virustx86 Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 211 Çözümler 3 Yer İstanbul/Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 12.Sınıf Öğrencisi 30 Nisan 2022 #6 Orta şekerli. Sonuçta yenilenmiş telefon alıyorsun.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Nisan 2022 #7 ExecutioneR_ dedi: EasyCep üzerinden iPhone 7 aldım. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Dostum bilindik sitelerden alsan daha iyi değil mi aldıktan sonra soruyorsun bir de herkesin dediğine inanma güvenilir der güvensiz der. ExecutioneR_ dedi: İptal mi edeyim siparişimi sizce? Genişletmek için tıkla... İptal et. Virustx86 dedi: Orta şekerli. Sonuçta yenilenmiş telefon alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yenilenmis telefon Hepsiburada Trendyol da var yani.
ExecutioneR_ dedi: EasyCep üzerinden iPhone 7 aldım. Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Dostum bilindik sitelerden alsan daha iyi değil mi aldıktan sonra soruyorsun bir de herkesin dediğine inanma güvenilir der güvensiz der. ExecutioneR_ dedi: İptal mi edeyim siparişimi sizce? Genişletmek için tıkla... İptal et. Virustx86 dedi: Orta şekerli. Sonuçta yenilenmiş telefon alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yenilenmis telefon Hepsiburada Trendyol da var yani.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2022 #8 Dyrothbrk dedi: Yenilenmis telefon Hepsiburada Trendyol da var yani. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadaki de aynı şey. Sadece farklı firmadan alıyorsun. Ayrıca orada ki yorumlar daha kötü.
Dyrothbrk dedi: Yenilenmis telefon Hepsiburada Trendyol da var yani. Genişletmek için tıkla... Hepsiburadaki de aynı şey. Sadece farklı firmadan alıyorsun. Ayrıca orada ki yorumlar daha kötü.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.241 Çözümler 28 30 Nisan 2022 #9 ExecutioneR_ dedi: İptal mi edeyim siparişimi sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranı, bataryası ve bilimum parçaları yan sanayi takılmış cihaz gelme olasılığı yüksek. Birde iptal edince ödeme alamayanların şikayetleri var hep.
ExecutioneR_ dedi: İptal mi edeyim siparişimi sizce? Genişletmek için tıkla... Ekranı, bataryası ve bilimum parçaları yan sanayi takılmış cihaz gelme olasılığı yüksek. Birde iptal edince ödeme alamayanların şikayetleri var hep.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2022 #10 balikeat dedi: Ekranı, bataryası ve bilimum parçaları yan sanayi takılmış cihaz gelme olasılığı yüksek. Birde iptal edince ödeme alamayanların şikayetleri var hep. Genişletmek için tıkla... Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez.
balikeat dedi: Ekranı, bataryası ve bilimum parçaları yan sanayi takılmış cihaz gelme olasılığı yüksek. Birde iptal edince ödeme alamayanların şikayetleri var hep. Genişletmek için tıkla... Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez.