çayşeker Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #31 Serhat.48 dedi: EasyCep'ten mi aldın 6S i? Güzelse olmadı bende 7 alacağım 2 sene götürse yeter bana Genişletmek için tıkla... Evet Easycepten bende bir iki seneliğine aldım zaten problemsiz görünüyor şimdilik aldığım gün biraz ısındı korktum ama bir sürü fotoğraf Spotifyda 1500 şarkı uygulamalar vs aynı anda çok fazla indirme yaptım zaten sonrasında bir daha olmadı ısınma
Serhat.48 dedi: EasyCep'ten mi aldın 6S i? Güzelse olmadı bende 7 alacağım 2 sene götürse yeter bana Genişletmek için tıkla... Evet Easycepten bende bir iki seneliğine aldım zaten problemsiz görünüyor şimdilik aldığım gün biraz ısındı korktum ama bir sürü fotoğraf Spotifyda 1500 şarkı uygulamalar vs aynı anda çok fazla indirme yaptım zaten sonrasında bir daha olmadı ısınma
hlna.sl Yoctopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ekim 2022 #32 ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl geldi bende almayı düşünüyorum. ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... ürün nasıl geldi bende almayı düşünüyorum ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... ürün nasıl geldi bende almayı düşünüyorum
ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl geldi bende almayı düşünüyorum. ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... ürün nasıl geldi bende almayı düşünüyorum ExecutioneR_ dedi: Neyse, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var zaten. Olmadı iade ederim. Umarım kötü gelmez. Genişletmek için tıkla... ürün nasıl geldi bende almayı düşünüyorum