EasyCep güvenilir mi?

Hocam güvenilir bir şirket ama yenilenmiş cihaz tavsiye etmiyorum.

Hocam yenilenmiş iPhone SE 2020 almayı planlıyorum sizce nasıldır? Firma bir sıkıntı çıkartır mı?

Şirket sağlamda yenilenmiş almak mantıklı değil.

Neden hocam 10k ile iPhone SE 2020 alınabiliyor.

Parçası değişmiş telefon almak mantıklı bir tercih değil hocam ikinci elde temiz kullanılmış cihazlar bakabilirsiniz.

Hocam yenilenmiş iPhone SE 2020 almayı planlıyorum sizce nasıldır? Firma bir sıkıntı çıkartır mı?
Firmada sıkıntı yok hocam ancak yenilenmiş telefonlara genelde yan sanayi parça takıyorlar. Benim kardeşim yenilenmiş aldı telefonunu memnundu. Biraz şansa bağlı.

Firmada sıkıntı yok hocam ancak yenilenmiş telefonlara genelde yan sanayi parça takıyorlar. Benim kardeşim yenilenmiş aldı telefonunu memnundu. Biraz şansa bağlı.

Hocam ben alacağım galiba. Firma iyi hem de 1 yıl garantisi var bir sıkıntı olursa değiştiririm.

Hocam ben alacağım galiba. Firma iyi hem de 1 yıl garantisi var bir sıkıntı olursa değiştiririm.

Sonuç olarak yan sanayi parça kullanılması sıkıntı değil ki. Kalitesiz. 10k ile sıfır A34 ya da ikinci el temiz bir telefon bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…